Nyitvatartás
H.: 9-17, K.-P.: 8-17
Szombat: 9-12
Várható szállítási idő
Jelenleg 1-5 nap! Pontos száll. időről érdeklődjön telefonon!
+36 76 328 633
Ügyfélszogálat
Kategóriák
Főoldal Termékek Szolgáltatások Szervíz Használt Motorbérlés Hírek Rólunk Belépés Regisztráció Profil
Suzuki
tovább
Yamaha
tovább
Kawasaki
tovább
Vásárolj minimum 30.000 Ft értékben és a szállítási költséget átvállaljuk.*
Webáruházunk feltöltés alatt áll , ha nem találod a keresett terméket, érdeklődj telefonon!
Kategóriák
Termék részletek
Termékek


Shoei X-Spirit 3 Fehér Bukósisak XL

Shoei X-Spirit 3 Fehér Bukósisak XL

259 900 Ft
Méret:
30.000 Ft felett ingyenes szállítás
Várható szállítási idő: 1-5 nap
X-SPIRIT III

Professzionális versenysisak

A sisak használata 250 km/h feletti sebességnél egy tizedmásodpercnyi létfontosságú különbséget hozhat, ezért kritikus eleme a versenyző és a gép aerodinamikai rendszerének. A rendkívüli aerodinamikára és kiváló illeszkedésre tervezett SHOEI X-SPIRIT III minimális légellenállást és maximális dekompressziót biztosít a vezető nyaki izmainak. Rendkívül hatékony szellőztetése biztosítja a vezető megfelelő mennyiségű hűtőlevegő- és oxigénellátását a legnagyobb fizikai igénybevétel mellett is.

Biztonság
Üvegszálak, szerves szálak és nagy teljesítményű szálak 6 rétegű keveréke építi a SHOEI X-SPIRIT III AIM+ (Advanced Integrated Matrix Plus) alapjait. A több, abszorpciós képességükben eltérő elemből álló poliszterin maggal együtt a külső héj optimális ütközésvédelmet nyújt annak ellenére, hogy viszonylag könnyű sisakról van szó.
A széles látómezővel rendelkező alapfelszereltségű napellenző felszerelhető a versenypályákon megszokott letéphető lapokkal. A páramentes PINLOCK®EVO lencse a sisak csomagjában található.
A Double-D állszíj könnyen állítható, és folyamatosan a kívánt helyzetben tartja a sisakot. Az EQRS-rendszer (Emergency Quick Release System) lehetővé teszi a vezető fejének könnyű és kíméletes eltávolítását vészhelyzetben.

Viselési kényelem
A 4 különböző méretű külső héjjal (XS-S | M | L | XL-XXL) a SHOEI X-SPIRIT III a legkisebb sisaksúly és az optimális aerodinamika ideális kombinációját biztosítja. Így észrevehetően csökkenti a nyakizmok terhelését, és lehetővé teszi a vezető számára, hogy hosszú ideig teljes mértékben a pályára összpontosítson.
A rendkívül hatékony szellőzésre tervezett középső betét, valamint az arc- és állszíj párnázat gyorsan száradó és hipoallergén minőségével teljesen kivehető és mosható. A moduláris középső betét tökéletesen az egyéni igényekhez és az anatómiai viszonyokhoz igazítható.
Az X-SPIRIT III háromdimenziós, előregyártott arcpárnáit úgy tervezték, hogy még akkor is szilárdan illeszkedjenek, ha a célegyenes keresztezése közben maximális sebességgel halad.
A középső és az arcpárnázás változatos rögzítési lehetőségei akár 4 fokos szögben is változtathatóak a vezető fején, így még görnyedt, rendkívül száguldó testhelyzetben is javítják a függőleges látómezőt.
Szellőzés
A 6 levegőbemenet elegendő friss levegőt biztosít, így a vezető a lehető legjobb sportteljesítményt nyújtja, míg a 6 levegőkivezető nyílás és a sisakban lévő aerodinamikai alulnyomás fokozza a használt levegő kiáramlását. A SHOEI X-SPIRIT III innovatív arcpárnás szellőzőrendszere a belső tér hűtését és szárítását biztosítja a legalacsonyabb részig.

Aerodinamika
Ennek a sisaknak a fejlesztésébe beépült a cég tulajdonában lévő szélcsatornában eltöltött számtalan óra, valamint a versenypályákon eltöltött körök értékelése. Az eredmény az X-SPIRIT III optimális aerodinamikája, amely végsebességnél is abszolút stabilitást biztosít. A rendkívül csökkentett légellenállás és rázkódás jelentősen tehermentesíti a vezető nyaki izomzatát. A cserélhető hátsó szárnyakkal a sisak mozgási teljesítménye a különböző versenypálya profilokhoz állítható.

Opcionális alkatrészek
A SHOEI X-SPIRIT III-hoz két különböző típusú napellenző áll rendelkezésre, amelyek mindegyike különböző színezéssel és tükörbevonattal rendelkezik, és az ECE homologizációs előírásainak megfelelően használhatók. A standard CWR-F szemellenzőn a sisak fel van szerelve, letéphető fóliák rögzíthetők a versenypályákon való használatra. A CWR-1 típusú napellenzők az X-SPIRIT III-hoz is alkalmasak. Mindkét napellenző típushoz párásodásgátló PINLOCK®EVO lencsék rögzíthetők, amelyek közül az egyik a sisak része.
A SHOEI alkatrészkínálatában különböző vastagságú és méretű pofapárnák és középpárnák (elemek) állnak rendelkezésre az eredeti betétek cseréjéhez vagy a sisak egyedi beállításához. Csakúgy, mint egy állszíjvédő, légzővédő, állfüggöny és légmaszk.
A szállítás tartalmazza
A SHOEI X-SPIRIT III-hoz PINLOCK®EVO objektív tartozik, amely a sisak eredetileg felszerelt CWR-F típusú napellenzőjével használható, valamint rögzítőtüskékkel a cseréhez. Ezen kívül lélegzetvédő, állfüggöny, rögzíthető állspoiler a huzat és turbulenciák csökkentésére, SHOEI logó matrica, eredeti SHOEI sisaktáska a sisak gondos tárolására, valamint szilikon olaj a védőszemüveg szegélyének és mechanizmusának karbantartására. az eredeti szállítási terjedelemben.
A sisak kézikönyve, valamint a „Hogyan használd a sisakot helyesen” című prospektus hasznos útmutatást ad a SHOEI X-SPIRIT III használatához, karbantartásához és gondozásához.
  • Méret
    XL
    Cikkszám
    11030016
Szállítás: 1 500 Ft, vagy ingyen
0-24 hotline: +36 76 328 633
100% visszavásárlási garancia
Cégünk 1996 óta foglalkozik japán motorkerékpárok értékesítésével, alkatrész ellátásával, szervízelésével. Üzletünkben és webáruházunkban rengeteg márka közül választhattok: Shoei, Mugen Race, Bering, Alpinestar, Thor, Icon, Caberg, Motul, EBC, NGK, Hiflo-Filtro Gyári alkatrészek és kiegészítők: Suzuki, Yamaha, Kawasaki
2018 © Minden jog fenntartva! - rodeoride.hu
webdesign: webmestered.hu